Nieuwbouwprojecten

 

www.destroomderverademing.nl

In het statige Regentessekwartier wordt de ‘De Stroom der Verademing’ gerealiseerd. Tussen de Gaslaan, de Jan Krosstraat en het park De Verademing komen 58 ruime koop-stadswoningen met royale tuin of heerlijk dakterras. Het plan ademt de sfeer uit die zo typerend is voor sommige delen van het Regentessekwartier en zich kenmerkt door een gezellig straatleven. De Stroom der Verademing is een unieke kans om rustig te wonen tegen een zeer betaalbare prijs, nabij het centrum van Den Haag. Hier rijdt alleen bestemmingsverkeer, zodat kinderen veilig kunnen spelen, omringd door groen.

Koperspremie van € 10.000,-

 

De Rand

Deze woningen bieden aan de voorzijde een prachtig uitzicht op het park De Verademing. Aan de achterzijde is uw eigen ruime carport, groot genoeg voor twee auto’s. Het dak van deze carport is uw eigen privé-terras, met een afmeting van maar liefst 18 m². Door de grote ramen aan beide zijden hebben deze woningen veel lichtinval.

De woningen van dit type hebben drie volwaardige woonlagen en bevatten standaard 2 badkamers. Op de begane grond is ruimte voor een slaap- of werkkamer. Standaard is een slaapkamer met eigen badkamer voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich het woongedeelte en de keuken.

De keuken heeft openslaande deuren naar het terras. De tweede verdieping is vast voor u ingedeeld met twee slaapkamers en een badkamer met tweede toilet.

 

Kaveloppervlak : van 73 m² tot 76 m²

Woonoppervlakte: ca 120 m²

Aantal slaapkamers: 3 tot 4 

Dakterras: 18 m² 

Berging : inpandig

Parkeerplaats : 2 op eigen terrein (carport)

Extra informatie: € 10.000 Koopsubsidie + standaard 2 badkamers

 

Het Hof

Aan de Gaslaan komen drie blokken met in totaal 22 eengezinswoningen, 15 vrije sector huurwoningen en 7 koopwoningen. Deze vormen samen een hofje, waarbinnen het groen en rustig is. Alle huizen van dit type hebben een achtertuin met berging. Deze woningen hebben drie woonlagen. Door het platte dak is ook de bovenste laag optimaal te benutten.

Zo bestaan er verschillende meerwerkopties. U kunt o.a. kiezen voor een open of gesloten keuken of een uitbouw van 1,80 meter. De eerste verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De tweede verdieping kunt u naar hartelust zelf indelen.

U kunt kiezen voor een hoek- of tussenwoning. Bij een aantal van deze woningen heeft u een parkeerplaats aan de binnenhofzijde op eigen terrein.

Kaveloppervlak : 102 m² en 110 m²

Woonoppervlakte: ca 121 m²

Aantal slaapkamers: 3 tot 6 

Berging : in tuin

Parkeerplaats : op eigen weg

Extra informatie: € 10.000 Koopsubsidie

 

Het Plein

Deze 16 eengezinswoningen liggen centraal in de wijk, met rondom veel gras en groen. Ook bij de woningen aan Het Plein heeft u de keuze tussen een hoek- of een tussenwoning. De hoekwoningen zijn iets breder.

Alle woningen aan Het Plein hebben drie volwaardige woonlagen. Op de begane grond zijn de keuken en het woongedeelte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de ruime badkamer met tweede toilet. De tweede verdieping kunt u optioneel naar wens indelen. Extra slaapkamers, werkruimte, of een gerieflijke badruimte. De keus is geheel aan u.

De woningen hebben een eigen tuin met een berging, plus een brede stoep met gemetselde bloembakken.

De bouwnummers 42 t/m 49 krijgen een eigen parkeerplaats! Dat is toch bijna een ‘must’ voor het wonen bij het centrum! Er is een flink stuk tuin aan de kavels toegevoegd (kavelgrootte zijn 133 en 142m2), u krijgt een tuin van maar liefst 12 meter diep! En alle woningen zijn voorzien van een uitbouw van 2 meter, zodat u een fantastisch grote woonkamer heeft. Standaard zijn er 5 kamers, maar er is de mogelijkheid om eenvoudig 6 kamers te creëren!

 

Kaveloppervlak: van 106 m² tot 113 m² 

Woonoppervlakte: ca 129 m²

Aantal slaapkamers: 3 tot 6 

Berging: in tuin

Parkeerplaats: op eigen terrein

Extra informatie: € 10.000 Koopsubsidie

 

De Straat

Aan de lange zijde van De Stroom der Verademing komen twee rijen met in totaal 22 eengezinswoningen. Deze woningen hebben drie woonlagen zodat u elke ruimte volledig kunt benutten. De indeling van deze woning heeft u voor een deel zelf in de hand. Zo bestaan er verschillende meerwerkopties. U kunt o.a. kiezen voor een open of gesloten keuken of een uitbouw van 1,80 meter.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Deze indeling is door de architect bepaald, daarentegen kunt u de tweede verdieping weer helemaal naar wens indelen. De woningen kenmerken zich door de brede stoep voor het huis. Bij een aantal woningen wordt deze begrensd door een laag muurtje. Hierbinnen kunt u bijvoorbeeld leuke potten met planten of zelfs een zitje plaatsen. U zit hier heerlijk rustig.

 

Kaveloppervlak : van 100 m² tot 117 m²

Woonoppervlakte: ca 128 m² 

Aantal slaapkamers: 3 tot 6 

Berging : in tuin

Parkeerplaats : op eigen weg

Extra informatie: € 10.000 Koopsubsidie