Kempstraat 252, 2572 GM Den Haag

Type:
Eengezinswoning

Bouwjaar:
2010

Aantal kamers:
8

Oppervlakte:
190 m²

Omschrijving:

Wonen en werken in verrassend royaal woonhuis met kantoorruimte op de begane grond, 6 slaapkamers (voorheen 4), 1 parkeerplaats en zonnige terras. 

Dit uitstekend onderhouden in 2010 gebouwde woonhuis heeft verrassend veel ruimte. De kantoorruimte (56m2) is voorzien van een keuken en toilet. Iemand die op zoek is naar gewoon heel veel ruimte kan de kantoorruimte uiteraard ook toevoegen aan de woning. Zonder al te veel werk kan er beneden een woon of slaapkamer worden gerealiseerd. 
Parkeren is nooit een probleem met een eigen parkeerplaats.

Gunstig gelegen nabij diverse scholen, winkels, openbaar vervoer en de Haagse markt.

Indeling:

Begane grond: 
Enree/gang met meterkast, toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de kantoorruimte (ca. 56m2). Toilet aan de voorzijde van de hal en keuken gelegen aan de achterzijde. Keukeninrichting met zwarte kastfronten , wit betegelde wanden en opstelplaats wasapparatuur. 

Eerste verdieping: 
Hal met trapopgang naar de tweede verdieping en gemoderniseerde toiletruimte.
Woonkamer (ca. 59m2) met open keuken en veel lichtinval door de schuifpuien welke toegang bieden naar het terras (19m2) aan de achterzijde. In de woonkamer zijn er 2 extra slaapkamers.

2e verdieping:
Hier bevinden zich 2 slaapkamers (16 en 9m2) aan de voorzijde en één aan de achterzijde, de badkamer (6m2) en een berging voor wasmachine. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafel en apart in de hal een 3e toilet. 

3e verdieping:
Hier bevinden zich 2 slaapkamers (20 en 19m2) aan de voorzijde en één aan de achterzijde, een toilet en een extra douche.

Bijzonderheden:

  • 190 m2
  • 8 kamers!!!
  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • Eigen parkeerplaats
  • Bouwjaar 2010
  • Volledig geïsoleerd 

Prijs:
€ 275.000,- k.k.

Status:
Te koop


Aangeboden door www.roethvastgoed.nl