Vlierboomstraat 500, 2564 JM Den Haag

Type:
Bedrijfs onroerend goed

Bouwjaar:
1932

Aantal kamers:
4

Oppervlakte:
87 m²

Omschrijving:

In de winkelstraat aan de Vlierboomstraat gelegen 4 kamer winkelruimte met achtertuin. De ruimte is thans nog in gebruik als kinderdagverblijf en als zodanig ingedeeld.

De winkel bevind zich in een winkelstraat met een diversiteit aan winkels tevens zijn er ondernemers gevestigd van landelijke ketens.

Het pand grenst aan een tandartspraktijk waarbij de mogelijkheid bestaat om een samenwerking aan te gaan.

 

Goede bereikbaarhed met de auto alsmede met openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevinden zich diverse tram- en busverbindingen.

Indeling:

Entree; Tochthal; Tussenkamer vv meterkast (4 groepen met als); Ruime, lichte open ruimte ( mogelijkheid tot creëren van 2 separate ruimten); Hal, Douche met toilet; Separaat toilet; Nette keuken; Achterzijkamer. Via de gehele achterzijde is de zonnige achtertuin bereikbaar.

Bijzonderheden:

Huurvoorwaarden:

Huurprijs:

* €1500,- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

 

Huurprijsbetaling:

* per maand vooruit.

 

Huurtermijn:

* bespreekbaar

 

Huurprijsaanpassing:

* jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

 

Servicekosten:

* geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

 

Zekerheidstelling:

* bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstig verschuldigde, niet direct verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

 

Beschikbaarheid:

* September 2015

 

Huurovereenkomst:

* na wilsovereenstemming worden de hoofdhuurvoorwaarden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW

Prijs:
€ 1.500,- k.k.

Status:
Te huur


Aangeboden door www.roethvastgoed.nl