Noordwal 70, 2513 EC Den Haag

Type:
Appartement

Bouwjaar:
1987

Aantal kamers:
5

Oppervlakte:
115 m²

Omschrijving:

Op loopafstand van het centrum van Den Haag gelegen 5 kamer appartement voorzien van weids uitzicht. De woning is gelegen op de 3e verdieping. Het complex is voorzien van een lift, een fraai aangelegde zonnige gemeenschappelijke binnentuin, een inpandige berging. Tevens beschikt het appartement over een overdekte parkeerplaats.

De woning met in de nabije omgeving de Koninklijke Stallen, de Paleistuinen en het Noordeinde is zeer gunstig gesitueerd t.o.v. winkels, supermarkten, restaurants, bioscopen en theaters. De bereikbaarheid is uitstekend, bovendien ligt het strand van Scheveningen op fietsafstand.

Indeling:

Gesloten entree met bel- en brievenbussentableau; Centrale hal met lift; 3e etage entree apartment; Hal(ca. 6,5m2); Woonkamer(ca. 48m2); Keuken(ca. 8m2); Kamer 1(10,3 m2) met toegang tot terras(ca. 6m2); Kamer 2(ca. 11m2); Kamer 3(ca. 10m2); Kamer 4(ca. 12m2); Badkamer met douche en wastafel;Separaat Toilet.

Oppervlakte van de overdekte parkeerplaats (2,87x5,79)

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte ca. 115m2 (exclusief terras en garage)
  • Bouwjaar ca. 1987
  • Het appartement is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
  • VvE actief
  • Het appartement is gelegen op erfpachtgrond welke is uitgegeven en waarvan de canon is afgekocht
  • De parkeerplaats is in de vraagprijs INBEGREPEN en heeft een eigen kadastraal nummer welke is gelegen op een afgesloten achterterrein

 

Prijs:
€ 219.000,- k.k.

Status:
Verkocht


Aangeboden door www.roethvastgoed.nl